AllaÅkerInomgårdSkogVäg ByggTraktorFordonVerkstadFastigheterKreatur
Fastigheter  (Antal: 273)
Visa som 
Annons Tabell
Fritidshus Jordbruksfastigheter Skogfastigheter Hästgårdar
Säljes Uthyres Köpes Önskas hyra  Sortera efter
Hästgård/mark Småland Jönköpings länMaxpris 10 000 000 kr
Önskar köpa mark (3-6ha)för att bygga hus + stall, eller färdig hästgård i Jönköpings län. Maila.
Mer info »
Gård alt. mark köpes 
Gård alternativt mark för hästhållning sökes inom en radie på 2,5 mil från Uppsala. Önskemål 10-15 ha mark men alla svar är av intresse.
Mer info »
Stor hästgård i Skåne önskasStor hästgård i Skåne önskas 
Vi söker en hästgård med plats till minimum 20 stora hästar. Vi behöver minst 10 ha betesmark. Det är viktigt att gården ligger isolerad utan några direkta grannar eller nära någon trafikerad väg. Det är ett plus om fastigheten har ett ridhus, ...
Mer info »
Gård sökes. 
Vi är ett par på 25 år som söker gård att köpa för att bedriva litet hobbyjordbruk med ekologisk inriktning. Främst i Kristianstad eller Hörby kommun.
Mer info »
Mindre gård runt trestad sökesMaxpris 1 000 kr
Söker ett litet hus gärna med verkstad/ladugård.. Får gärna vara renoveringsbehov som jag utför mot reducerad hyra.. Någonstans runt Uddevalla.. Jag jobbar som musiker och turnerar varje helg,
Mer info »
Bostad + lösdrift köpes 
Önskar hyra eller köpa litet hus/stuga/lägenhet/gård med lösdriftsplats eller möjlighet till lösdrift. Gärna så nära Stockholm city som möjligt.
Mer info »
Bostad + lösdriftsplats önskasMaxpris 4 000 kr
Önskar hyra eller köpa litet hus/stuga/lägenhet/gård med lösdriftsplats eller möjlighet till lösdrift. Gärna så nära Stockholm city som möjligt.
Mer info »
Hästgård önskas hyraMaxpris 10 000 kr
Hej, Skötsam familj önskar hyra hästgård i Kronobergs län. Erfarenhet av såväl husrenovering som gård sedan tidigare. Mvh Alexander
Mer info »
stuga och boxMaxpris 1 234 kr
Liten stuga alt lägenhet på hästgård med tillgång till stallplats sökes i Borås omnejd av ordningsam och skötsam kvinna 50år Fast inkomst och inga betalningsanmärkningar.
Mer info »
Boende önskasMaxpris 3 000 kr
Söker boende i stockholm / uppsala trakten. Gärna boende i utbyte mot hjälp med hästskötsel/stalltsysslor eller dylikt. Husdjur finnes.
Mer info »
Hästgård önskas hyra Hästgård önskas hyra Maxpris  123 456 kr
Nu letar vi efter en hästgård med minst 10 boxar ridbana och ridhus. Bara i skåne och långtidsarrende med möjlighet för ev köp senare. Första kontakten via mejl! (Ridhus ett måste)
Mer info »
Hus/stuga med stall/stallplatsMaxpris 1 000 kr
Hej! Jag är en glad och hästgalen tjej som nu ska flytta hemifrån och försöker därför hitta ett drömboende med stall nära! Jag jobbar på förskola och har inga betalningsanm. Jag är en väldigt målmedveten tjej som vet vad jag v...
Mer info »
Önskar hyra boende 
Önskar hyra gemytligt, och gärna inte så stort boende på landet där jag även kan ha min häst. I Västerås, Sala eller däremellan. Fast inkomst samt ordning och reda. Välkommen att maila för vidare info.
Mer info »
Önskar hyra mindre torp/stuga/villa runt Linköping Maxpris 6 000 kr
Söker mindre bostad på landet att hyra. Krav är att husdjur är tillåtet då jag har hund och katt. Har även en häst så finns stallplats är det en bonus. Jag är skötsam lugn med fast arbete.
Mer info »
Önskar hyra hästgård i Norra sthlm/enköping/uppsala/norrtäljeMaxpris 10 000 kr
Hej, vi är ett ordentligt par som vill hyra ett litet hus i norra sthlm. Även mellan sthlm-Enköping/uppsala/Norrtälje går bra. Vi har två hästar och vill gärna ha möjlighet att ha dem på lösdrift. Finns närhet till ridbana/ridhus är det ett plus. &...
Mer info »
Önskar hyra/arrendera 15-23 boxarMaxpris  123 456 kr
. Söker ett stall/boxplater att hyra för helinackordering samt verksamhet att driva själv. I norra Stockholm. Företag finns.
Mer info »
Hästgård sökesMaxpris 10 000 kr
Hästgård sökes att hyra på lång tid bostadshus minst 4 rum o kök, stall o bete om du har något i Västergötland eller Östergötland eller Småland hör av er med info så ringer jag upp.
Mer info »
5-15 hektar kring Norrköping 
Önskar köpa 5-15 hektar mark för att bygga hästgård i närhet kring Norrköping
Mer info »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ..NästaSida:1 (16)